EETCAFE SHOARMA AMOEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1343 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Shoarma Amoen. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 22:56 Eerste keer dat ik niet tevreden ben met eten en levertijd. Heb echt spijt van mijn bestelling!
27 sep 2022 om 20:49 2 uur wachten is veel te lang
27 sep 2022 om 19:36 Dit was allesbehalve wat ik van ze gewend ben... Na 75 minuten bellen waar het eten bleef (zou na 40 minuten geleverd worden), zeiden ze: bezorger is onderweg, 3 minuten nog. Dat werd ruim 15 minuten. Eten was lauw, aardappelen slap + vet, doordrenkt
21 sep 2022 om 20:33 Bezorging is altijd veel later als de tijd die je aanklikt… meestal lopen ze minimaal 45 min uit.. tot langer zelfs.
18 sep 2022 om 19:57 Als app na 50 minuten aangeeft dat de bestelling er snel zal zijn en het duurt dan nog ruim een half uur....wel vriendelijke bezorger gelukkig. Eten was lekker.
15 sep 2022 om 14:04 Genoten van de pizza!
14 sep 2022 om 20:55 Vriendelijke bezorger en Lekker gegeten.
14 sep 2022 om 19:31 Snel bezorgd, erg vriendelijk en het eten was warm en lekker!
12 sep 2022 om 8:19 Erg lekker
11 sep 2022 om 22:33 Wij hebben dik anderhalf uur op onze bestelling moeten wachten en toen hadden we nog maar de halve bestelling gekregen. Naar het restaurant gebeld toen gingen ze de rest maken en moesten we nog een keer ruim 30 minuten wachten. Zonder sorry.
10 sep 2022 om 22:35 Beste shoarmazaak van Gemert!!
9 sep 2022 om 20:59 lekker