EETCAFE SHOARMA AMOEN

EETCAFE SHOARMA AMOEN Kom gezellig naar Amoen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1215 beoordelingen
25 jan 2022 om 6:59 Veel te lang moeten wachten op mijn eten, ook zat er niet echt smaak aan het eten.
23 jan 2022 om 21:17 Bozorging duurde langer dan aangegeven, zelfs nadat bezorgtijd al aangepast was. Familiekapsalon is absoluut niet voor 5, maar voor 3 personen. Wel gecompenseerd door (na telefonisch contact) een kapsalon na te leveren, maar is niet in verhouding.
23 jan 2022 om 20:00 Bij bordje hamburger tomatensaus bij besteld. Geen tomatensaus gekregen maar wel een koek die we Niet besteld hadden. Ook geen broodje erbij. Bij pasta kip met champignonsaus was kip erg flauw en had geen smaak....
22 jan 2022 om 19:07 Was de eerste keer daar. Maar echt hele lekkere shoarma met verse salade en goede knoflooksaus zelfs het broodje was lekker zacht en heb de kids ook niet horen zeuren met hun kindermenu. Topper! Ga zeker vaker bestellen daar
19 jan 2022 om 19:28 Heerlijk eten en op de afgesproken tijd. Al jarenlang goede ervaringen met Amoen.
16 jan 2022 om 20:05 Goed eten!
9 jan 2022 om 20:11 Kut services altijd slecht. Weer een klant minder
9 jan 2022 om 19:13 Was erg lekker en je krijgt zeker waar voor je geld. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!
8 jan 2022 om 20:53 Het was weer heerlijk . Gelykkig niet alle snacks in een xakje gepropt . Sparibs waaren prima.. Ga zo door
7 jan 2022 om 3:42 Deze keer super.. Snacks in een bakje. Alles top. Heerlijk gegeten
5 jan 2022 om 20:06 2 uur wachten op 2 broodjes.. En ze waren niet eens lekker.. Wij bestelden altijd bij sphinx.. Maar dachten laten we eens amoen proberen.. Echt wat een verschil zeg.. Dus voor ons nooit meer amoen...