AMOEN

AMOEN Kom gezellig naar Amoen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1073 beoordelingen
21 jan 2021 om 5:36 zeer lekker
15 jan 2021 om 23:54 In een uur bezorgd in Boekel. Amoen is altijd top; wat je ook besteld. Al jaren alleen maar goede ervaringen mee.
15 jan 2021 om 19:20 Bevestigde tijd 50 min, dit werd in werkelijkheid 90 minuten. Geen excuses van bezorger, jammer. Eten redelijk goed.
11 jan 2021 om 13:42 Deze keer wel 'n keer goed.. Heb twee keer gehad dat het heel slecht was het eten.. Dus daarom een dikke 5
6 jan 2021 om 19:03 Eten en bezorging is altijd top de vorige keer een broodje shoarma besteld, deze werd helaas zonder broodje bezorgd.. Maar ze maken t de volgende bestelling altijd weer goed met extra knoflooksaus
2 jan 2021 om 19:49 zoals ik gewend ben zeer lekker en goed warm
24 dec 2020 om 20:49 Hadden aangegeven over 50 min en precies 50 min later bezorgd.
20 dec 2020 om 19:42 Bezorging duurde erg lang we handen zsm ingevuld bijna 80 minuten moeten wachten verder wel lekker
19 dec 2020 om 19:53 Friet was al flink afgekoeld en slapjes De broodjes hamburger werden erg mager belegd (1 tomaat en 1 komkommer en wat sla). Het broodje van de hamburger was een pita broodje, terwijl we een gewoon broodje hadden verwacht.
19 dec 2020 om 19:08 Het was goed
19 dec 2020 om 16:58 Erg lekker!
13 dec 2020 om 20:31 Was goei